RSS

Om min Blogg

Välkommen till Ekorrhjulets förbannelse.

Jag vill inspirerar dig att ta kommandot över ditt liv och göra medvetna val. Jag vänder mig i huvudsak till dig som vill bryta mönster och/eller hoppa av ekorrhjulet av någon anledning. Jag kommer skriva en del själv men även länka till sådant som andra har gjort i olika ämnen som jag tycker passar på denna sidan. Det fins mycket där ut och jag saknar en samlingsplats för allt detta. Jag kommer kontinuerligt att lägga upp citat, berättelser, videoklipp och en massa annat intressant som inspirerar mig eller hjälper mig på olika sätt på min resa ut ur ekorrhjulet.

Varför då denna blogg?

Jag håller på att skriva en bok i ämnet! Jag tycker nämligen att det fins så många böcker, bloggar, personer etc som alla pratar om sitt enskilda område; träning, kost, pengar, mentalträning, andlighet, citat och inspiration etc. Jag är övertygad om att allt hänger ihop. Jag vill med denna sidan samla så mycket olika saker som helst och försöka visa på att allt hänger ihop för att få till en bestående livsförändring. Jag vill inspirera och göra detta tillgängligt för alla utan att behöva söka igenom hela biblioteket och halva internet.

Jag vill med min bok och blogg sätta allt detta i ett samband så att du kan uppnå det du vill. Då till namnet, Det är så att min bok har arbetsnamnet ”Ekorhjulets förbannelse”

Hoppas att ni finner det ni söker i denna blogg. Ge mig gärna återkoppling på vad du tycker

Hjälp mig gärna att sprida denna sida till så många som möjligt så att alla som vill kan bli inspirerade

Magnus

 

Lämna en kommentar